Prošetajte po Dinjevcu putem Googlovog servisa

• Dinjevac •

četvrtak, 8. studenoga 2012.

LJEPŠI DINJEVAC, LJEPŠA OPĆINA !

    Danas je načelnik općine Pitomača  Željko  Grgačić upriličio druženje sa domaćicama naselja Dinjevac. Povod ovog druženja je bio doprinos žena Dinjevca u ovo godišnjoj akciji, u sklopu "Dani općine Pitomača", dajmo i mi svoj doprinos o ljepšem izgledu "naše općine". Na ranijem  koordinacijskom sastanku, sa Udrugama žena sa područja općine Pitomača, dogovoreno je da se  svi uključe, u akciju u uređenju: okućnica, fasada, balkona, kako bi svome naselju a time i svojoj općini dali ljepši izgled. Domaćice naselja Dinjevac u suradnji sa mjesnim odborom uljepšali su svoje naselje. Dinjevac je tijekom čitave godine, uljepšan uzgojem razno vrsnog cvijeća na balkonima i prozorima obiteljskih kuća, njegovanih travnjaka okućnica i uređenih fasada. U datom trenutku po zatraženoj foto dokumentaciji iz općine Pitomača, iz Dinjevca je dostavljeno ljepše uređenih određeni broj   kuća. Načelnik općine Pitomača, Željko Grgačić primio je desetak domaćica iz Dinjevca u vječnici općine Pitomača. U pozdravnoj riječi načelnik se zahvalio na doprinosu žena iz Dinjevca, koje su ozbiljno shvatile ovu akciju i jedine sa područja općine Pitomače, se uključile i dale svoj obol uljepšavši svoje mjesto, a time i svoju općinu. Načelnik je također napomenuo, da je Dinjevac uvijek bio, a nada se da će i ostati "perjanica općine". Nazočnim domaćicama načelnik općine, Željko Grgačić uručio je "Priznanja" za njihov doprinos, izrazivši želju i uvjerenje, da će iduće godine biti veći broj učesnika, koji će učestvovati u ovakvoj "akciji" "dajmo ljepši izgled svojoj općini". Istaknuo je da će iduće godine, biti "Proglašene" najljepše uređene kuće i okućnice, najljepše uređena naselja na području općine, te ista biti i nagrađena. Nazočnim ženama iz Dinjevca,  ovo je bila lijepa gesta njihovog načelnika, te su obećale da će uložiti mnogo više truda, kako bi uljepšale svoje naselje, a time i svoju općinu u idućoj godini.

    Priznanja su dobile: Ružica  Vukšić, Tereza  Klemenčić, Marina Erhatić, Marija  Presečan, Slavica  Erhatić,  Mirela  Pintar, Mirjana  Spitek, Đurđica  Presečan,  Marijana  Španić, Marina  Sulimanec, Kristina  Sulimanec, Slavica  Tome  i  Jasna  Presečan. Slijedi foto zapis sa današnjeg druženja... 

Načelnik općine Pitomača Željko Grgačić
sa svojim gošćama i Ivanom Presečanom...
Sa svojim načelnikom na kavi...



Podjela priznanja...















    Uređene okućnice, balkone, fasade i mnoštvo cvijeća možete pogledati na ovom blogu,  Post,  U  OČI  "VIDOVA " U  PITOMAČI!!

Tekst i fotografije
Ivan  Erhatić












Nema komentara:

Objavi komentar


Ukupno prikaza stranice